RZ-logo-white.png

"Snel en duurzaam je rijbewijs halen"

check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png

Hoog slagingspercentage

check-mark-1292787_1280.png

Rijbewijs auto automaat

_DSF4455.jpg

Rijschool Zero biedt duurzame autorijlessen in examengebied Amsterdam. Met een vaste instructriceduidelijke uitleg in een prettige sfeer zorgen wij dat je snel in het bezit bent van je autorijbewijs automaat. Met onze elektrische lesauto halen we je op en brengen je weer thuis in Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Durgerdam, Diemen, Landsmeer, Ouderkerk a/d Amstel, Oostzaan, Ransdorp, Weesp, Zaandam en Zunderdorp. 

"Mijn naam is Nora Stoppelenburg, eigenaresse en één van de instructeurs van Zero. Ik geef al sinds 2013 met veel plezier rijlessen. Wat ik het belangrijkste vind is dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en zo het beste uit zichzelf halen. Met veel geduld, een heldere uitleg en veel oefenen zorgen we dat jij snel alleen de weg op kan.

Wat kost een autorijbewijs automaat?

Om je een idee te geven, een gemiddelde leerling heeft 31 rijlessen nodig. Dit is wel afhankelijk van welke frequentie je les neemt. Voor ons is het belangrijkste dat je straks vertrouwd alleen in de auto stapt!

Proefles

GRATIS*

 • Duur: 1 uur

 • Thuis ophalen en brengen

 • 1 jaar geldig

 * bij afname pakket

Starterspakket

€ 2.170,-

 • 33% korting

 • 40 uur rijles

 • Incl. proef- en praktijkexamen

  + Tussentijdse toets: €2.440-

Gevorderden

€ 1.730,-

 • 30% korting

 • 30 uur rijles

 • Incl. proef- en praktijkexamen

 + Tussentijdse toets: €1.999,-

Vergevorderden

€ 1270,-

 • 26% korting

 • 20 uur rijles

 • Incl. proef- en praktijkexamen

 + Tussentijdse toets: € 1.540,-

Top van de boom

Duurzaam rijbewijs: voor elke leerling planten we een boom!

Rijschool Zero streeft naar 100% duurzame rijlessen, vandaar dat meeste voertuigen elektrisch zijn. De realiteit is echter dat de markt hier nog niet klaar voor is en er nog steeds veel vraag is naar les in geschakelde (brandstof) voertuigen. Daarom compenseren wij de CO2-uitstoot van elke leerling via ons partnerschap met Trees for all. Voor elke leerling planten we een boom!

Samen op weg naar duurzaamheid!

 

Wat kan je verwachten tijdens de rijopleiding?

Proefles aanvragen

0​1

Boek online een (gratis) proefles op een dag en tijdstip naar keuze. Na het boeken ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail. Je kunt ook altijd even bellen of appen voor een afspraak.

Let op: je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar je rijbewijs halen. Tot 18 jaar mag je rondrijden onder begeleiding van een coach.

Proefles

0​2

Je wordt thuis opgehaald. In de proefles krijg je alles te weten over de auto en je gaat zelf oefenen met sturen, richting aangeven, gas geven en remmen. We sluiten de les af met een korte evaluatie en passend advies voor een eventueel vervolg.

Autorijlessen

03

De basis is om te zorgen voor meer routine in het besturen van de auto. Meer routine betekent dat je meer aandacht hebt voor het verkeer en niet meer veel na hoeft te denken aan de handelingen in de auto. Op basis van je ontwikkeling kiezen we steeds uitdagendere verkeerssituaties op. Denk aan snelwegen, rotondes en drukke kruispunten. Tijdens de les oefenen we de bijzondere verrichtingen, zoals (file)parkeren, een hellingproef of (bocht) achteruitrijden. 

Voorbereiding praktijkexamen

0​4

Zodra je in het bezit bent van je theorie examen én je een een signaal hebt gekregen van je instructeur, mag je je praktijkexamen doen. Naast oefeningen tijdens de lessen, doen we ter voorbereiding altijd een oefenexamen. Dit betekent dat de instructeur een echt examen nabootst en je hiervoor een beoordeling geeft. Je krijgt de verbeterpunten die aan het licht komen toegestuurd. Zo weet je beter wat je te wachten staat en kunnen we samen nog aan de laatste dingen werken.

Auto praktijkexamen

0​5

Na een kennismaking met de examinator, start je op het parkeerterrein. Je doet een ogentest en beantwoord wat vragen over de auto. Vervolgens begint de examenrit van 35 minuten. Tijdens de rit let de examinator op de beheersing van de auto, kijkgedrag en voorrang verlenen. Dat geldt voor alle zeven examenonderdelen.

Examen oefeningen

Waarom Rijschool Zero?

check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png

#1 duurzame rijschool van Nederland

Vaste instructeur met een hoog slagingspercentage

Voordelige pakketten en gespreid betalen mogelijk

Nieuwe (elektrische) voertuigen

Makkelijk en flexibel rijlessen inplannen

Wat onze klanten zeggen: