RZ-logo-white.png

Autorijbewijs (schakelen)

Je rijbewijs halen in Amsterdam en omgeving? 
Kruip snel achter het stuur in één van onze nieuwe stoere auto’s. Wij zorgen voor:

  • Een leuke sfeer, dan ben jij op je best;

  • Instructrice Nora met veel ervaring, geduld én een hoog slagingspercentage;

  • Duurzaam rijden in nieuwe auto’s;

  • Scherpe tarieven, voordelige pakketten en kortingsacties.

 
Op weg naar duurzaamheid
Rijlessen bij Rijschool Zero betekent dat je bijdraagt aan het milieu. Behalve dat wij voornamelijk elektrische voertuigen hebben, zetten wij ons ook in om duurzaam rijden populairder te maken. Omdat we nog niet zover zijn met zijn allen, geven we ook autorijles in onze zuinige handgeschakelde Opel Corsa.Waar kan ik autorijlessen volgen?
Wij pikken je op en brengen je na de les weer thuis in de plaatsen: Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Durgerdam, Diemen, IJburg, Landsmeer, Ouderkerk a/d Amstel, Oostzaan, Purmerend, Ransdorp, Weesp, Westpoort, Zaandam en Zunderdorp. 
 
Wat kost een rijles?
Een losse les van 60 minuten kost €45 en een losse les van 90 minuten kost € 67,50. Wil je goedkoper uit zijn, neem dan één van onze voordelige pakketten met een gratis proefles. Wij nemen zelf ook altijd een gratis proefexamen af zodat je er helemaal klaar voor bent. Kijk hier voor de tarieven.  


Wanneer mag ik beginnen met autorijles?
Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met lessen en vanaf 17 jaar je rijbewijs halen. Tot 18 jaar moet je rijden onder begeleiding van een coach. Je coach(es) moeten minimaal 27 jaar oud zijn, 5 jaar hun rijbewijs hebben en geen verleden hebben met rijden onder invloed en of gedragscursussen. 
 
Hoeveel lessen heb ik nodig?
Iedereen heeft zijn eigen tempo en krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft. Belangrijkste is dat je uiteindelijk met een prettig gevoel je rijbewijs haalt en alleen de weg op gaat. Om je toch een idee te geven wat je kan verwachten:

  • Vlotte leerling: 20-35 uur rijles

  • Gemiddelde leerling: 35-45 uur rijles

  • Onervaren leerling: 45-55 uur rijles

 
Hoe ziet het traject eruit?
Nadat je je (online) hebt aangemeld bij de rijschool plannen we een proefles in. Deze is geheel vrijblijvend. 
Aan de hand van deze proefles kunnen we jou advies geven over het aantal uren rijles dat je nodig zult hebben. Samen maken we dan een planning voor het verloop van de rijlessen en je examen en of tussentijdse toets.

Alleen een opfriscursus nodig?
Lang niet meer gereden? Je bent niet de enige! Met onze opfriscursus krijg je op een leuke en relaxte manier wat extra tips en trics die je kunt gebruiken op de momenten dat het wat spannender wordt achter het stuur. Zoals het invoegen en rijden op de snelweg. En hoe zat dat ook alweer met voorrang verlenen?

Heb je faalangst? 
Stap voor stap gaan we je alles aanleren wat je nodig hebt om goed voorbereid examen te gaan doen. Hoe meer je weet wat je moet doen, hoe meer zelfvertrouwen je zal ontwikkelen. Dit allemaal op jouw tempo want niet iedereen is even snel of even handig.

Wat vinden anderen?
Wij krijgen gemiddeld een hoge score van onze klanten. Iets waar we heel trots op zijn! Kijk hier om meer te lezen over wat anderen van ons vinden. 

Bekijk hier de tarieven

autocool.JPEG