RZ-logo-white.png

"Snel en duurzaam je rijbewijs halen"

check-mark-1292787_1280.png

Voornamelijk elektrische voertuigen

check-mark-1292787_1280.png

Voor elk rijbewijs planten we een boom

check-mark-1292787_1280.png

Trees for All

Bomen planten 29 november - Trees for All - lr.jpg

Over Trees for All

Logo Trees for All.png

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Onze missie is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Dit doen wij altijd via duurzame bosprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van lokale bevolking.

Plan nu een boom voor later

Bomen zijn onmisbaar. Daarom planten wij bomen en herstellen wij bestaande bossen.

We zijn er voor bedrijven die een bos willen doneren of de CO2-uitstoot van hun gehele bedrijfsvoering willen compenseren. Iedereen kan het verschil maken met hulp van Trees for All. Want elke boom telt.

Top van de boom

Voor elk rijbewijs planten we een boom!

Rijschool Zero streeft naar 100% duurzame rijlessen. Vandaar dat de meeste voertuigen elektrisch zijn. De realiteit is dat de markt hier nog niet klaar voor is en er nog steeds veel vraag is naar les in geschakelde (brandstof) voertuigen. Daarom compenseren wij de CO2-uitsloot van elke leerling via ons partnerschap met Trees for allWe planten voor elke leerling een boom.

Samen op weg naar duurzaamheid!

Even voorstellen..

"Mijn naam is Nora Stoppelenburg, eigenaresse en instructeur van Zero. Sinds 2013 geef ik met veel plezier rijlessen. Samen met mijn streven naar een duurzamere wereld, heb ik begin 2021 Rijschool Zero opgezet. Wat ik het belangrijkste vind is dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en zo het beste uit zichzelf halen. Met veel geduld, een heldere uitleg en veel oefenen zorgen we dat ze snel alleen de weg op kunnen.

Wat onze klanten zeggen: