RZ-logo-white.png

"Snel en duurzaam je rijbewijs halen"

check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png

Hoog slagingspercentage

check-mark-1292787_1280.png

Motorscooterrijbewijs A2

_DSF4455.jpg

Rijschool Zero biedt duurzame motorscooter rijlessen in Amsterdam Noord en omgeving. Rijles op de nieuwste elektrische (en CO2-vrije) BMW C-Evolution voor categorie A2. Met een duidelijke uitleg in een prettige sfeer zorgen wij dat je snel in het bezit bent van je motorrijbewijs. CBR examengebied is Amsterdam.

"Mijn naam is Nora Stoppelenburg, eigenaresse en één van de instructeurs van Zero. Sinds 2013 geef ik met veel plezier rijlessen. Wat ik het belangrijkste vind is dat mijn klanten zich op hun gemak voelen en zo het beste uit zichzelf halen. Met veel geduld, een heldere uitleg en veel oefenen zorgen we dat jij snel alleen de weg op kan."

Wat kost een motorscooterrijbewijs?

Om je een idee te geven, voor het gewone motorrijbewijs (schakel) heb je ongeveer 24 uur rijles nodig. Echter is een motorscooter een stuk makkelijker omdat je niet hoeft te schakelen. Gemiddeld heb je 10 uur les nodig. Dit is wel afhankelijk van de frequentie van de lessen en je ervaring op de weg. Voor ons is het belangrijkste dat je vertrouwd en veilig alleen op de motorscooter stapt!

Proefles

€ 50,-

Duur: 1 uur

Geheel vrijblijvend

Starterspakket

€ 945,-

10 uur rijles

+ CBR AVB en AVD examen

Rijles los

€ 75,-

1,5 uur rijles

Incl. lenen helm en jas

Top van de boom

Duurzaam rijbewijs: voor elke leerling planten we een boom!

Rijschool Zero streeft naar 100% duurzame rijlessen, vandaar dat meeste voertuigen elektrisch zijn. De realiteit is echter dat de markt hier nog niet klaar voor is en er nog steeds veel vraag is naar les in geschakelde (brandstof) voertuigen. Daarom compenseren wij de CO2-uitstoot van elke leerling via ons partnerschap met Trees for all. Voor elke leerling planten we een boom!

Samen op weg naar duurzaamheid!

 

Hoe ziet het motorscooter rijbewijs traject eruit?

Proefles motorscooter aanvragen

0​1

Boek een proefles (60 min) op een dag en tijdstip naar keuze. Na het boeken ontvang je binnen 24 uur een bevestigingsmail.

 

Let opA-rijbewijs is vanaf 24 jaar &

A-rijbewijs met code 80 is vanaf 21 jaar.

Voorbereiding

0​2

Zorg voor stevige schoenen tot boven de enkels. Helm, jas en handschoenen kan je van ons gratis lenen. 

Proefles motorscooter

03

Na een kennismaking, vertel ik meer over de motorscooter. Daarna spring je erop en leer je waar alle knoppen voor dienen, gassen, remmen en gaan we vast een oefening er bij pakken die je kunt verwachten op het examen.. We sluiten de les af met een korte evaluatie en passend advies voor een eventueel vervolg. 

Voertuigbeheersing (AVB)

0​4

Om je voor te bereiden op je 1e examen doen we verschillende oefeningen. Het doel is om je vertrouwd te maken met de motorscooter en je verschillende basis vaardigheden eigen te maken. Voor het AVB examen dien je wel in het bezit te zijn van je autorijbewijs of theorie. 

Verkeersdeelneming (AVD)

0​5

Nu is het tijd om de weg op te gaan. Je leert hoe je het beste kunt manoeuvreren in het verkeer en de voor- en nadelen van een motorscooter te gebruiken. Voor het AVD examen doen we ook altijd nog een proefexamen om je perfect voor te bereiden. Heb je deze gehaald? Dan heb je je rijbewijs op zak!

Waarom Rijschool Zero?

check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png
check-mark-1292787_1280.png

#1 duurzame rijschool van Nederland

Vaste instructeur met een hoog slagingspercentage

Voordelige pakketten en gespreid betalen mogelijk

Nieuwe (elektrische) voertuigen

Makkelijk en flexibel rijlessen inplannen

Wat onze klanten zeggen: